WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN?

Tuunders staat voor kwaliteit. We hebben teams voor tuinonderhoud en teams voor de aanleg van tuinen. Zo hebben we voor iedere vraag een oplossing. Van het onderhouden van uw bloemperken tot de aanleg van een gazon of het bouwen van uw pergola.

TUUNDERS, OOK VOOR JE BEDRIJF

Tuunders beperkt zich niet tot particulieren. We leggen ook percelen aan en onderhouden ze bij bedrijven. Hebben jullie een groot oppervlak of een klein strookje tuin? Wij nemen het even serieus. En ook hiervoor geldt: met meerdere teams zorgen we voor complete service!

Waarmee kunnen we u helpen?

Tuinaanleg

Bij Tuunders kunt u terecht voor een compleet nieuwe tuin. Wij nemen u alle zorg uit handen en leveren een prachtige tuin. Of het nou gaat om een strak gazon, een vrolijk bloemenperk, stijlvolle schutting of een combinatie van dit alles, bij Tuunders zit u goed. Geef uw oude tuin aan ons en krijg er een prachtige nieuwe voor terug.

 

 

Tuinonderhoud

Soms valt het niet mee om een tuin te onderhouden. En of u dat nou gewoon heel makkelijk vindt of dat het noodzakelijk is, het maakt voor Tuunders niet uit. Wij zorgen even goed voor uw tuin, hoe groot die ook is. Dus geef die snoeischaar maar uit handen en laat de schoffel staan. Wij doen dat voortaan voor u!

Timmerwerken

Wilt u meer dan alleen wat groen in uw tuin? Dat kan! Tuunders helpt u ook aan een een carport, pergola, schutting of ander bouwwerk. Naast onze groene vingers, hebben we ook veel ervaring in de bouw, dus met dat timmeren zit het wel goed. Zo maken we van uw tuin een heerlijke en functionele plek om optimaal te genieten.

 

Groene kracht

U ziet het: Tuunders is er voor alles en iedereen. De maat van uw tuin maakt niet uit, de werkzaamheden evenmin. Met welke tuin of werkzaamheden we ook te maken krijgen, ons team pakt het aan als nooit tevoren. Wij worden heel enthousiast van groen, dus we gaan er helemaal voor. Uw tuin is ónze zorg! Daar kunt u op rekenen!