Wat kan Tuunders voor u uit handen nemen?

Tuunders heeft uitstekende service en klanttevredenheid als absolute prioriteiten. Wij hebben daarom aparte teams gespecialiseerd in tuinonderhoud en teams gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Met de gecombineerde kennis van al onze ervaren experts hebben wij gegarandeerd voor iedere vraag maatwerk advies of een gepaste oplossing. Wij staan u in al uw tuinwerk bij. Van het onderhouden van uw bloemperken tot het aanleggen van een gazon of het bouwen van een pergola.

Tuinwerk voor uw bedrijf.

De service van Tuunders beperkt zich niet tot particulieren. Wij staan ook altijd klaar voor uw bedrijf, met het aanleggen en onderhouden van percelen. Heeft u een groot oppervlak of enkel een klein strookje? Wij nemen ons werk altijd even serieus. Uw bedrijventerrein is dankzij onze service altijd netjes en verzorgd. Ook voor uw bedrijf werken onze teams hard in hun gespecialiseerde gebieden voor een complete service!

De groene kracht voor uw tuin.

U ziet het: Tuunders is er voor alles en iedereen. De grootte van uw tuin, noch de werkzaamheden maken een verschil. Want bij Tuunders staan wij klaar voor iedereen die op zoek is naar uitstekende tuinaanleg en tuinonderhoud. Wie wordt er nu niet enthousiast van een prachtige en goed verzorgde tuin waarin men tot rust kan komen? Wij gaan met plezier en een gezonde werklust aan de slag in uw tuin. Want uw tuin is ónze zorg!