Aan de slag met timmerwerken voor uw tuin.

Bent u op zoek naar meer dan alleen wat groen in uw tuin? Kijk niet verder, ook hiervoor kunt u bij Tuunders terecht! Onze gespecialiseerde timmermannen helpen u graag aan een carport, pergola, schutting of andere timmerwerken voor uw tuin. Een smaakvolle schutting kan uw prachtige, groene gazon bijvoorbeeld mooi complementeren. De experts van Tuunders hebben niet alleen groene vingers, maar wij hebben ook nog eens een hele hoop ervaring in de bouw. Voor tuinaanleg, timmerwerk en meer zit u bij ons dus helemaal goed.

← Lees verder

Contact opnemen met de Tuunders?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel of mail de Tuunders! We helpen u graag en denken met u mee.

BellenMailen

Timmerwerk op maat door ervaren timmermannen.

U vindt het belangrijk dat uw tuin mooi oogt, maar natuurlijk ook dat deze functioneel is om optimaal te genieten van uw buitenruimte. Omdat elk project anders is en iedereen een ander beeld heeft van hun ideale tuin, biedt Tuunders timmerwerk op maat. Zo kunnen wij u voorzien van alle elementen die u nodig heeft in uw droomtuin. De pergola van uw dromen, gepaard met netjes verzorgde heggen en struiken. Wat een plaatje! Onze vakmensen luisteren aandachtig naar uw eisen en wensen en werken vervolgens hard om uw tuin dromen waar te maken. Uw tuin is ónze zorg! 

De kosten voor timmerwerk op maat.

Hoeveel gaat het kosten om uw droomtuin te verwezenlijken met timmerwerk op maat? Dat is iets wat wij graag met u bespreken! Transparantie en duidelijkheid over de kosten van ons timmerwerk is voor ons erg belangrijk. Neem daarom contact met ons op voor al uw vragen, of voor tips of advies op maat. Samen met u bespreken wij graag de aanleg van uw nieuwe tuin, met timmerwerk op maat en meer. Maar ook de prijzen voor dit tuin- en timmerwerk. Heeft u een specifieke structuur in gedachte die u graag in uw tuin zou willen zien? Laat het ons weten en we bespreken samen hoe wij uw visie kunnen verwezenlijken! Vraag onze vriendelijke medewerkers om een vrijblijvende offerte op maat!

Contact opnemen →