Onze vakmannen staan garant voor uw tuinaanleg.

Tuinaanleg en onderhoud is waar Tuunders zich in specialiseert. Voor de aanleg van een compleet nieuwe tuin bent u daarom bij Tuunders aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorg uit handen en leveren de droomtuin die perfect op al uw eisen en wensen is afgestemd. Of u nu een tuin wilt met een strak gazon, een vrolijk bloemenperk, een stijlvolle schutting of wellicht een sfeervolle combinatie hiervan. Wij maken die droomtuin een werkelijkheid. Laat het compleet vernieuwen van uw huidige tuin maar aan onze specialisten over!

← Lees verder

Contact opnemen met de Tuunders?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel of mail de Tuunders! We helpen u graag en denken met u mee.

BellenMailen

Een persoonlijke plek van rust en trots.

Een mooie tuin is iets waar men best trots op mag zijn. Wij helpen u graag met het verwerkelijken van uw perfecte tuin, een plek waar u tot rust kunt komen en waar u gasten kunt verwelkomen in een gezellige sfeer. Het aanleggen van een nieuwe tuin biedt u de kans om het helemaal naar uw hand te draaien. Zo kunt u elke dag thuiskomen in een huis met een tuin waar u zich thuis voelt, waar u zich comfortabel voelt en waar u écht van kunt genieten. Met de hulp van gespecialiseerde experts in tuinaanleg heeft u binnen de kortste keren de tuin die perfect bij uw eisen en wensen past.

Tuinaanleg kostprijs.

De tuinaanleg kosten zijn vast een bron voor vragen. Hoeveel kost het om uw tuinaanleg door een team aan ervaren professionals te laten doen? Elke tuin en elk project is uniek, dus de tuinaanleg kosten verschillen van project tot project. Wij vinden het belangrijk om duidelijk en transparant te zijn over de kosten van uw tuinaanleg, dus wij bespreken dit ook graag met u voordat wij daadwerkelijk in uw tuin aan de slag gaan. De tuinaanleg kostprijs hangt uiteraard niet alleen af van de grootte van uw tuin, maar ook van de werkzaamheden zelf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en voor het bespreken van de kosten voor uw tuinaanleg.

Contact opnemen →