Uw tuinonderhoud laten verzorgen door onze vakmensen.

Een nette tuin onderhouden en het hele jaar lang mooi houden is zeker niet altijd even simpel. Daarnaast kost tuinonderhoud ook nog eens een hoop tijd. Wij bij Tuunders staan daarom het hele jaar rond voor u klaar met een team van ervaren tuinonderhoud experts. Uw kalender houdt geen rekening met het noodzakelijke onderhoud voor uw tuin, maar onze gespecialiseerde vakmensen gebruiken hun ervaring en kennis om uw tuin het hele jaar rond mooi, netjes en presentabel te maken. Tuinonderhoud in februari is toch even wat anders dan tuinonderhoud in juli! Maak uw leven gemakkelijker door al dat werk lekker aan de professionals over te laten!

← Lees verder

Contact opnemen met de Tuunders?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel of mail de Tuunders! We helpen u graag en denken met u mee.

BellenMailen

Een beeldschone tuin met onze onderhoudscontracten.

Uw tuin is een reflectie van uw persoonlijkheid en stijl, dus het is vanzelfsprekend dat u uw tuin mooi en netjes wilt houden. Maar wie heeft er nu tijd om het hele jaar rond volop bezig te zijn in de tuin, alleen maar om dat onderhoud bij te houden? Tuunders helpt u hiermee graag! Vooral met onze eenvoudige abonnementsvormen kunnen we u het gehele jaar rond of periodiek ontzorgen waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. Wij zorgen ervoor dat u uw tuinonderhoud van de kalender kunt halen door deze zorg uit uw handen te nemen. Uw plek van rust, gezelligheid en natuur is dankzij ons werk altijd representatief van uw persoonlijke smaak en stijl. Uw tuin is ónze zorg!

Wat zijn de kosten voor tuinonderhoud?

Tuinonderhoud prijzen hangen af van het onderhoud dat in uw tuin noodzakelijk is. Heggen snoeien en bloemperken bijhouden zal uiteraard meer of minder kosten afhankelijk van de grootte van de tuin en het aantal te snoeien of te behouden heggen of bloemperken. Omdat wij het belangrijk vinden om transparant en duidelijk te zijn over onze tuinonderhoud prijzen, bespreken wij deze graag met u. Twijfel daarom niet om contact met ons op te nemen voor vragen, tips of het bespreken van de kosten voor uw tuinonderhoud. Wilt u graag een transparante en duidelijke prijs voor wat tuinonderhoud voor u zal kosten? Vraag bij ons een vrijblijvende offerte op maat aan!

Contact opnemen →