Dé Hovenier van Goes: Tuunders

De tuin is een belangrijk onderdeel van uw huis. Dit is de plek waar u heerlijk kunt zonnen, geniet van een heerlijke barbecue of familie uitnodigt om bij te praten. Daarvoor moet uw tuin er wel goed uitzien. Wij, de hoveniers van Goes en omstreken, maken van uw tuin een prachtige plek waar u van kunt genieten! Als hovenier zorgen wij door heel Zeeland voor tuinonderhoud, tuinaanleg en andere timmerwerken voor uw tuin. Wij hebben jarenlange ervaring in de bouw én het groen! Ongeacht uw tuinwens kan Tuunders deze verwezenlijken. Bekijk hieronder onze verschillende projecten.

Projecten →

Geen tuinwens te groot voor dé hovenier van Goes

U kunt bij ons terecht voor al uw tuinwensen, van tuinaanleg tot tuinonderhoud tot timmerwerken! Als dé hovenier van Goes doen wij er alles aan om uw tuinwens te verwezenlijken. Ongeacht of u een kleine stadstuin heeft of een groot landgoed, wij kunnen u helpen met de aanleg of het onderhoud van uw tuin. Na een gesprek wordt er een plan gemaakt en zullen uw wensen vertaald worden naar de tuin van uw dromen. Zo wordt uw tuinwens vervuld!

Onze diensten →

Tuinaanleg & tuinontwerp in Goes

Voor ons is geen tuin te groot, boom te hoog of schutting te lang. Wij zijn experts op het gebied van tuinaanleg en tuinontwerp in Zeeland. Na een gesprek met u over uw wensen maken wij een plan voor uw tuin. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Dan maken wij een plan maken om vervolgens aan de slag te gaan met ons topteam! Wilt u dat uw tuin regelmatig onderhouden wordt door ons? Dan plannen wij vaste data in voor het onderhoud en zorgen ervoor dat uw tuin er weer fantastisch uitziet!

Over Tuunders →

Wat kunt u verwachten van Tuunders hoveniers Zeeland?

Tuunders is een hoveniersbedrijf vlakbij Goes en zijn daardoor centraal gelegen in Zeeland. Met gedreven en ervaren professionals in tuinaanleg en tuinonderhoud zorgen wij ervoor dat uw tuin er prachtig uitziet. U kunt van ons verwachten dat wij uw tuin top zullen onderhouden. Hoewel het aanleggen van een tuin geen kleine klus is, is het voor ons team geen probleem! Ook het bouwen van schuttingen, pergola’s of het bestraten van terrassen is doen wij graag voor u.

Neem contact op met Tuunders en laat uw tuinwensen en -eisen vervuld worden! Ons team zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Kies voor de Tuunders, de hovenier van Goes; voor al uw tuun werk!

Contact →