Bij Tuunders is uw tuin ónze zorg!

Hoveniersbedrijf Tuunders is van een klein familiebedrijf bestaande uit twee broers uitgegroeid tot een compleet bedrijf met ervaren en gedreven professionals in tuinaanleg en tuinonderhoud. Onze jarenlange ervaring, gepaard met de overname van Kriekaart Tuinen in 2020, maken ons een uitstekende kandidaat voor al uw tuinwerkzaamheden. Bent u op zoek bent naar een bedrijf dat u kan voorzien van professioneel tuinonderhoud, met hoogwaardige producten en gereedschappen? Bij Tuunders staan onze ervaren specialisten altijd klaar om u te helpen met het omtoveren van uw tuin tot een persoonlijke oase van ontspanning, rust en gezelligheid. Wij beschikken uiteraard over een divers machinepark en verschillende gespecialiseerde teams voor aanleg én onderhoud.

Contact met Tuunders →

Het volledige team van Tuunders.

Voor onze teams is er geen tuin te groot, boom te hoog of schutting te lang. Kortom, wij zorgen dat uw tuin er weer fantastisch uitziet!

Wat Tuunders voor uw tuin kan betekenen.

Hoewel iedereen het prettig vindt om een mooie en verzorgde tuin te hebben waar men tot rust kan komen, heeft zeker niet iedereen groene vingers of zelfs genoeg tijd om de tuin goed te onderhouden. Dat is waar Tuunders voor u te hulp schiet! De aanleg van een prachtige nieuwe tuin is geen kleine klus, maar voor de gespecialiseerde experts van Tuunders is dat geen probleem. Met kennis van planten, bomen, struiken en bloemen, maar ook het bouwen van structuren als pergola’s en het bestraten van terrassen. Wij kunnen uw tuin helemaal naar uw wensen aanleggen en verzorgen. Door onze efficiënte en doelgerichte werkwijze zorgen wij ervoor dat u snel kunt genieten van uw nieuwe of vernieuwde tuin.

Alleen het beste voor uw tuin.

Bij Tuunders werken wij met enkel hoogwaardige materialen en gereedschappen, zodat wij u een duurzaam en prachtig verzorgd resultaat kunnen bieden. Om uw tuin van haar mooiste kant te laten zien, bewerken wij haar uiteraard alleen met de beste producten. Van meststoffen tot graafmachines. Wij begrijpen dat elk project uniek is en bieden u daarom altijd persoonlijke aandacht en doordacht advies op maat. Door met u mee te denken over het waarmaken van uw droomtuin zorgen wij dat uw tuin perfect bij u en uw levensstijl past. Bekijk onze website voor meer informatie, of neem contact op met één van onze vriendelijke medewerkers voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contact opnemen →

Voor welke diensten kunt u bij ons terecht.

Bij Tuunders kunt u terecht voor diverse professionele diensten die uw tuin weer helemaal op orde brengen. Of u nu een kleine stadstuin heeft of een groot landgoed, wij kunnen u helpen door de aanleg en het onderhoud van uw tuin te verzorgen. Uw eisen en wensen worden door onze ervaren professionals vertaald naar de tuin van uw dromen. Van structuren bouwen tot heggen snoeien en zelfs bestraten, Tuunders zorgt ervoor dat het onderhoud van uw tuin tot in de puntjes wordt verzorgd.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze projecten en diensten.