Een betoverende achtertuin met kunstgras en houten veranda

Bij Tuunders geloven we dat zelfs een kleine achtertuin kan worden getransformeerd tot een oase van schoonheid en functionaliteit. Onlangs hebben we een prachtig project voltooid waarbij we een kleine achtertuin hebben omgetoverd tot een charmante en veelzijdige buitenruimte. Bekijk hierboven de fotos voor de details van dit project, met de nadruk op het kunstgras, de houten veranda, het zithoekje en het stenen pad.

Echte pracht zonder onderhoud – kunstgras als hoogtepunt

Bij het ontwerpen van deze, wat kleinere, achtertuin wilden we ervoor zorgen dat het onderhoud tot een minimum werd beperkt, zonder in te leveren op de esthetiek. Het gebruik van kunstgras bood de perfecte oplossing. Het kunstgras is niet alleen mooi en realistisch, maar vereist ook weinig tot geen onderhoud. Het blijft het hele jaar door groen en weelderig, zonder dat er gemaaid of bewaterd hoeft te worden. Het kunstgras vormt het hoogtepunt van de achtertuin en creëert een weelderige en zachte ondergrond. Het biedt een perfect speel- en ontspanningsgebied, waar kinderen veilig kunnen spelen en volwassenen kunnen genieten van hun vrije tijd. Daarnaast draagt het kunstgras bij aan de esthetiek van de tuin, waardoor het er altijd verzorgd en aantrekkelijk uitziet.

Functionaliteit en gezelligheid

Om de functionaliteit en gezelligheid van de achtertuin te vergroten, hebben we een houten veranda en een zithoekje gecreëerd. De houten veranda fungeert als een overdekte ruimte waar men kan ontspannen en beschutting kan vinden. Het biedt ook de mogelijkheid om buiten te dineren of gezellige avonden met vrienden en familie door te brengen. Het zithoekje is een intiem en sfeervol gedeelte van de achtertuin, met comfortabele tuinmeubelen, sfeerverlichting en kussens. Het biedt een uitnodigende plek om te ontspannen en te genieten van rustige momenten, of het nu een kopje koffie in de ochtendzon is of een goed boek in de avond. Het stenen pad loopt door de tuin en verbindt de elementen. Het gebruik van kunstgras biedt een onderhoudsvriendelijke oplossing zonder in te leveren op esthetiek. De houten veranda en zithoekje creëren een ontspannende en sfeervolle omgeving waar men kan genieten van de buitenlucht. Het stenen pad voegt structuur en visuele interesse toe aan de tuin. Bij Tuunders streven we ernaar om elke achtertuin, ongeacht de grootte, om te zetten in een plek waar schoonheid en functionaliteit samenkomen, en dit project is daar een prachtig voorbeeld van.

Contact opnemen met Tuunders?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel dan met Tuunders! We helpen u graag en denken met u mee.

BellenMailen

Meer projecten bekijken.

Bekijkt u ook onze andere projecten? Want bij Tuunders zijn wij trots op het werk dat wij leveren, want een tevreden klant is het hoogste compliment. Wij delen daarom ook graag onze voorgaande projecten met u!

← Terug naar overzicht